Om Svenska Finansgruppen

Om Svenska Finansgruppen

Svenska Finansgruppen har sedan starten 2001 hjälpt dig som företagare och privatperson med heltäckande lösningar för din samlade ekonomi. Vår målsättning är att du ska få den bästa helhetslösningen med optimal värdeutveckling och skatteeffekt. Som försäkringsförmedlare kan vi erbjuda dig ett mycket brett utbud av finansiella placeringar och aktiva tjänster. Samtliga våra rådgivare är Insuresec licensierade.

Vi samarbetar med ett flertal banker, fonder och försäkringsbolag och har inga egna finansiella produkter. Vi kan därför erbjuda och kombinera förmånliga försäkringar och investeringslösningar från olika aktörer. Våra rådgivare är Swedsec licensierade och kan därför erbjuda värdefull och behovsanpassad investeringsrådgivning kring komplicerade finansiella produkter.

Vårt kontor ligger i Gävle. Vi tillhör en av Sveriges största förmedlarorganisationer Tydliga och är också stolt medlem i Svenska försäkringsförmedlares förening.

Våra rådgivare är licensierade genom Svensk Värdepappersservice i Stockholm AB

Våra rådgivare är licensierade genom Svensk Värdepappersservice i Stockholm AB

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK